Deprem Son Dakika - Uluslararası haber ajansı reuters'ın 'son dakika' koduyla duyurduğu 6.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü, ternate'ye 143 kilometre mesafede.

Deprem Son Dakika - Uluslararası haber ajansı reuters'ın 'son dakika' koduyla duyurduğu 6.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü, ternate'ye 143 kilometre mesafede.. Son dakika' korkulan oldu büyük fay kırıldı.uluslararası haber ajansı reuters'ın son dakika, haberine göre 6,2 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika haberine göre i̇stanbul'un kartal ilçesinde saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre afad, ankara şereflikoçhisar'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Depremin ardından i̇stanbul valisi yerlikaya'dan açıklama geldi. İzmir ne zaman deprem oldu? Afad tarafından yapılan açıklamada depremin saat 15.07'de gerçekleştiği ve 3,9 büyüklüğünde olduğu ifade edildi. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem! Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Izmir De Son Dakika Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu Kandilli Ve Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri
Izmir De Son Dakika Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu Kandilli Ve Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri from i4.hurimg.com
Bu depremden 4 dakika sonra da 4.2 büyüklüğünde, 14. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi. Son dakika 6.1 şiddetinde deprem oldu. Elazığ'ın maden ilçesinde son dakika deprem haberi geldi. Afad, bingöl'e bağlı kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; İşte, 5 haziran 2021 kandilli rasathanesi ve afad son dakika depremleri.

16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme:

En son ege denizi açıklarında 1.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada depremin saat 15.07'de gerçekleştiği ve 3,9 büyüklüğünde olduğu ifade edildi. Son dakika haberine göre i̇stanbul'un kartal ilçesinde saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem mi oldu i̇stanbul son dakika! Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem, kiğı ilçesinde saat 21.28'de gerçekleşti. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Nerede deprem oldu sorusu merak ediliyor. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. 19 haziran kandilli son depremler bilgilerini yoğun olarak araştırmaya başladı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika verilerine göre elazığ merkezde saat 09.37'de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.36 kilometre olarak duyuruldu.

Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Elazığ'ın maden ilçesinde son dakika deprem haberi geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Bingöl'de korkutan deprem gelen son dakika haberine göre; Son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Izmir De 6 6 Buyuklugunde Deprem
Son Dakika Deprem Izmir De 6 6 Buyuklugunde Deprem from mo.ciner.com.tr
Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem! Deprem mi oldu i̇stanbul son dakika! Bingöl'de korkutan deprem gelen son dakika haberine göre; Son dakika haberine göre i̇stanbul'un kartal ilçesinde saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul başta olmak üzere marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem korkuya neden oldu. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu.

Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü.

Sabah saat 06:41'de meydana gelen depremin büyüklüğünün ise 4,3 olarak ölçüldüğü açıklandı. Adalar ülkesi endonezya'da büyük bir deprem daha meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre afad, ankara şereflikoçhisar'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi. Son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. En son ege denizi açıklarında 1.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem mi oldu i̇stanbul son dakika! İstanbul başta olmak üzere marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem korkuya neden oldu. İzmir ne zaman deprem oldu? 19 haziran kandilli son depremler listesi araştırılıyor. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından alınan bilgilere göre, antalya'nın aksu ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu. Elazığ'ın maden ilçesinde son dakika deprem haberi geldi. Deprem mi oldu i̇stanbul son dakika! Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 15.07'de.

Ankara Dan Kotu Haber Korkutan Siddetli Deprem Son Dakika Aciklamasi Youtube
Ankara Dan Kotu Haber Korkutan Siddetli Deprem Son Dakika Aciklamasi Youtube from i.ytimg.com
Son dakika' korkulan oldu büyük fay kırıldı.uluslararası haber ajansı reuters'ın son dakika, haberine göre 6,2 büyüklüğünde deprem oldu. Son depremler, ülkemizde sık sık meydana gelen sarsıntılar nedeniyle gündemde. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem! Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, antalya'da deprem meydana geldi.

Son dakika 6.1 şiddetinde deprem oldu.

İstanbul'da hissedilen deprem vatandaşları tedirgin etti. Afad, bingöl'e bağlı kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel deprem haber sayfasında yer alıyor. Son dakika haberine göre i̇stanbul'un kartal ilçesinde saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte, 5 haziran 2021 kandilli rasathanesi ve afad son dakika depremleri. Kandilli rasathanesi, diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Son dakika' korkulan oldu büyük fay kırıldı.uluslararası haber ajansı reuters'ın son dakika, haberine göre 6,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, bingöl'de meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremin ardından elazığ'ın karakoçan ilçesine bağlı kuşbayırı ve çelebi köylerinde birer evde ağır hasar oluştuğunu bildirdi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Nerede deprem oldu sorusu merak ediliyor. İzmir ne zaman deprem oldu? Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi. Son dakika depremler listesi kandilli rasathanesi ve afad tarafından yayınlanıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook